H2Rijders op EV Experience 2020

H2Rijders.nl Ev Experience

Altijd al willen weten hoe een elektrische auto of waterstofauto rijdt? Die ervaring kun je heel makkelijk opdoen tijdens de EV Experience. Deze wordt van 2 t/m 4 oktober gehouden op het vernieuwde Circuit Zandvoort. De (garage)deuren zijn dagelijks geopend van 10:00 tot 17:00.

Hier kun je niet alleen elektrische auto’s zien en testen, maar ook E-bikes, elektrische scooters en motoren. Bekijk hier alle deelnemers. Zoals je kunt zien staat H2Rijders.nl ook op Circuit Zandvoort. 

Vrijdag 2 oktober is er voor de zakelijke markt, fleetowners, tankstationshouders, overheden en beleidsmakers. Zaterdag 3 en zondag 4 oktober zijn zakelijk georiënteerde en particuliere elektrische autorijders van harte welkom. Iedereen die geïnteresseerd is in elektrisch rijden en de overstap wil kan maken, kan hier alle kennis en ervaring opdoen. Ook kinderen zijn van harte welkom en kunnen hun eerste elektrische meters maken. Hier vind je het programma van alle dagen.

Over de auteur

Edo is auteur bij H2rijders.nl en gebruikt zijn waterstof-automotive kennis én zijn schrijfvaardigheden om de lezer adequaat te informeren.