Netwerkborrel en diner 24H2 Challenge

Datum:

12/11/2022

Tijd:

16:00

Locatie evenement:

Restaurant Reynaert

Na zo’n titanenstrijd als de 24H2 Challenge is het natuurlijk ook lekker om even samen te kunnen ontspannen. En vooral: napraten over alle belevenissen, uitdagingen en kansen. Daarom sluiten we de European Edition af met een gezellige afterparty. En voor niet-deelnemers is dat een ‘meet en greet’ met onze waterstofavonturiers… We maken er een feestje van dat je niet wilt missen!

GOEDE VERHALEN MAAK JE SAMEN

Netwerken? Nieuwe kansen creëren? Als koplopers in waterstof sluiten we het meest innovatieve evenement in de waterstoftransitie uiteraard ook graag af met het netwerkevenement dat daarbij past. Na de finish op zaterdag 1 oktober sluiten we de 24H2 af met een netwerkborrel en aansluitend diner waar je zéker weer nieuwe relaties, inspiratie én energie van krijgt!

OOK VOOR NIET-DEELNEMERS, TROUWENS

Ben jij actief met waterstof (of ben je van plan in deze markt vol kansen te stappen)? Dan is een netwerkborrel op het scherpst van de snede natuurlijk precies wat jou een flinke boost in de goede richting geeft. Ook als je niet aan de Challenge hebt deelgenomen. Wij willen interessante mensen, organisatie én ideeën graag met elkaar verbinden, dus grijp zeker deze kans.

INFO

Datum: zaterdag 12 november 2022
Locatie: Restaurant Reynaert, Tuindorpweg 33, 3951 BD Maarn

Programma: 16.00 ontvangst en borrel, aansluitend diner om 18.00.

Graag tot ziens op 12 november!

Event is afgelopen.

Locatie evenement:

  • Restaurant Reynaert
  • Tuindorpweg 33
  • Maarn
  • 3951 BD
  • Nederland

Event Schedule Details

  • 12/11/2022 16:00
Deel dit event
Voeg toe aan je agenda!

Ontvang onze nieuwsbrief!