Nordic 24 hour Hydrogen Challenge

Nordic 24 hour Hydrogen Challenge 2021

De organisatie van de 24 uur Waterstof Challenge organiseert in samenwerking met Hydrogen Denmark een Nordic 24 hour Hydrogen Challenge aankondigen. Deze start op 27 september in Kopenhagen.

OVER HYDROGEN DENMARK

Brintbranchen (zoals Hydrogen Denmark in Denemarken heet) is de Deense organisatie voor waterstof en Power-to-X (PtX) in Denemarken. Zij vertegenwoordigen de gehele Deense waterstof- en PtX-waardeketen. De leden van Brintbranchen leveren de groene oplossingen die cruciaal zijn voor een duurzame transitie van onze samenleving. De waterstof- en PtX-industrie creëert Deense banen en economische groei volledig zonder schadelijke emissies.

OVER DE EERSTE NORDIC EDITIE

De start vindt plaats in Kopenhagen. Vandaar uit ben je vrij om elke route te nemen die je wilt. Je kunt via Zweden naar Noorwegen, je kunt de uitdaging aan om het meest noordelijke waterstoftankstation in Europa (Umea, Zweden) te bezoeken, maar je kunt er ook voor kiezen om alle Deense waterstoftankstations te bezoeken of een spannende trip door Duitsland of zelfs Nederland in te duiken. Als je er maar voor zorgt om precies 24 uur later weer terug te zijn in Kopenhagen!

MEER WETEN?

Bekijk de video’s van de afgelopen edities voor meer informatie. Inschrijven kan via Waterstofchallenge.nl.

Van - tot
-
Inschrijven kan tot