Vacature – stagiair redacteur

Vacature – stagiair redacteur

9 april 2021 0 Door Arjan de Putter

H2Rijders.nl is een snelgroeiend platform gericht op waterstofmobiliteit. Door de snelle en gestage groei is er ruimte op de redactie voor een

Stagiair Redacteur

Taakomschrijving

Als stagiair wordt je ingezet om achtergrondinformatie te verzamelen omtrent wereldwijde ontwikkelingen op het gebied van waterstofmobiliteit. Je maakt in overleg met de hoofdredactie analyses en weet deze te onderbouwen en te verdedigen.

Je assisteert bij interviews, volgt de ontwikkelingen en signaleert trends die impact hebben op de Nederlandse markt.

Je hebt een goede Nederlandse pen. Je bent handig met bewerken van foto’s en video en social media.

 

Wie zoeken we?

Je volgt een HBO-opleiding Autotechniek, Journalistiek of Communicatie Wetenschappen en bent ambitieus. Je bent meer dan geïnteresseerd in energietransitie. Je bent kritisch en nieuwsgierig en wil het naadje van de kous weten.

 

De vorm van de stage kan in overleg: meewerkstage, langere stage, naast je studie. Wat wij belangrijk vinden is dat je schrijven over waterstof mobiliteit leuk vindt. Er zijn verschillende richtingen mogelijk: human interest, onderzoeksjournalistiek, testverslagen maken,  enzovoorts.

Als jij ideeën hebt, horen wij ze graag!

 

Over H2 Rijders

H2Rijders.nl is een activiteit van Fast Concepts. De hoofdredactie bestaat uit twee ervaren autojournalisten. Vanuit huis werken is mogelijk.

De omgang is informeel en op basis van gelijkwaardigheid. Dat betekent dus ook voor een stagiair dat eigen inbreng gewaardeerd wordt. Je moet het echter wel weten te verkopen.

 

Interesse?

Heb je interesse in een functie als stagiair, stuur dan jouw motivatie, een portfolio plus CV naar arjan@h2rijders.nl.

Heb je vragen? Stuur een Whatsapp-bericht naar +31 6 41 28 90 84 (Arjan de Putter).