Hyperion verschijnt in het openbaar

Hyperion Motors gaat een supersportwagen bouwen op waterstof. Met specificaties die er niet om liegen: een bereik van 1.600 km (1.000 mijl), een 0-100 km/h tijd van 2,2 seconden, een topsnelheid van 350 km/h. Daar is flink wat vermogen voor nodig. Hyperion claimt dat deze automobiel 1.000 paardekrachten aan boord heeft. Papier is geduldig, maar Hyperion heeft nu een video van een zwaar gecamoufleerde XP-1 in Las Vegas.

{"preview_thumbnail":"/sites/default/files/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/Jmom7gfbtq4.jpg?itok=n106Bxvd","video_url":"https://youtu.be/Jmom7gfbtq4","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":1},"settings_summary":["Ingesloten video (Responsive, automatisch spelen)."]}

Met name van bovenaf valt de specifieke vormgeving rond de achterste wielkasten op. Aan de voorkant is een hele spitse, op het scherpe af, snuit te zien. Daarvan kunnen wij ons niet voorstellen dat deze het productiestadium haalt.

De auto is gefilmd bij het verlaten van de fabriek (Orange, Californië), in de woestijn van Nevada en op de strip in Las Vegas. 

 

Tags

(advertentie)
Ingediend door admin op